fotballsko kunstgress
Svart bort kit i brystet med en diamant m?nster, som er basert p? den i?ynefallende Puma Swerve2015-16 skjorte mal og designgruppen. Skjorteermer med hvite striper og en kiste av gull, sammenlignet med Puma logo. Borte skjorte med en svart shorts og sokker. Den andre veien jersey for laget ? bringe den ikoniske hvit / bl? farge. Skjorter med et klassisk design og med en unik krage. Varemerke jersey er bl?, brystet av King Power sponsor logo er ogs? bl?, men ogs? trykt p? Jersey ermene ikoniske bl? Puma striper.
I sin siste ti, har Messi scoret 11 mål og fire assists.The Real Madrid mann scoret hat triks i to strake konkurranser og hadde lue triks i tre av sine siste seks kamper! Det prestasjon er ikke bærekraftig, men det var i nærheten av de tallene som Ronaldo var å sette opp når sesongen var fortsatt ung og tretthet var ikke en bekymring.Siden hans fem mål eksplosjon 5. april, har Ronaldo scoret 19 mål på 14 kamper.
Primeknit2.0 Evaluering video. Svart og gull! Den nye Vasco da Gama 2015-16 Umbro produsert av en tredje jersey, med en svart bakgrunn og med gylne informasjonen ovenfor klasse. Umbro Dajia Colts i fjor ble den offisielle jersey leverand?r og i oktober 2014 lanserte den f?rste Umbro jersey Vasco da Gama. Den nye Vasco da Gama 2015 tredje jersey ble utgitt 8 mai 2015.
Visit Site
pinImage
$48.92 69.21% off MD:sgjnfennkjc


Best Saler
Recent Order
Recommend