langermet fotballdrakter
Ifølge det argentinske magasinet Clarin skal det være en gutt paret venter også denne gang, og at det allerede er bestemt at gutten vil få navnet Benjamin - i likhet med sønnene til Sergio Agüero og Luiz Suárez.Det skiller 869 dager mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Tilfeldighetene skulle ha det til at da Thiago Messi ble født 2. november 2012, så var det også på dagen 869 dager etter at Ronaldos sønn, Cristiano Jr. ble født - 17. juni 2010.
N?r den andre halvdel av 2014, har Adidas ogs? til 3.14 Falcon som "historie fotballsko" for ? feire 20-?rsdagen for bursdagen. Viste mindre enn ett ?r, i dag 19 mai 2015, annonserte Adidas at det ville stenge denne "historien fotballsko" av.
Fra utviklingen av de to merkene ble absorbert og teknologiske prestasjoner og fremgang, trekker partnerskapet deretter klippe, og introduserte dem til etableringen av de nyeste modellene av fremtidige produkter. Dette er en visuell fest, serier av sportskl?r til en av samarbeid basert p? de to sidene til ? starte p? nytt, vil lede den kreative og design i l?pet av v?ren / sommeren linje.
Visit Site
pinImage
$43.63 78.14% off MD:sgreiwvoji


Best Saler
Recent Order
Recommend